Door mijn jarenlange ervaring met Joomla! is er ondertussen een aardige lijst nuttige tips, trucs, informatie en handleidingen ontstaan.
Ik ben actief op verschillende Joomla!-forums zoals: JoomlaNL.nl, JoomlaCommunity.eu en toen het forum nog bestond was ik coördinator van het Documentatie- en Vertaalteam van DutchJoomla.org.
Op internet is heel veel over Joomla! te vinden en op deze site voeg ik daar weer wat nuttige informatie over Joomla! aan toe.
Mijn doel is dat een beginnende Joomla! gebruiker hier kan lezen hoe een net geïnstalleerde website op cruciale punten kan worden angepast om zo de website te verbeteren, stabieler, sneller en veiliger te maken.

Daarnaast bied ik handleidingen aan voor wie artikelen in Joomla! wil gaan publiceren, een Youtube-video wil kunnen tonen, een contactformulier wil opzetten, SEO/SEF-instellingen wil gaan toepassen, enzovoorts.
Mocht er iets niet bij staan waarvan u als lezer denkt dat het een toevoeging kan ziin, dan ontvang ik daar graag informatie over.